Bergklint

Söker du något alldeles extra? Då är du varmt välkommen till vårt senaste projekt – eremitstugan Bergklint, på en egen ö med havsutsikt i alla fyra väderstreck.

Här finns inget rin­nande vat­ten och endast sparsamt med el, i stäl­let vän­tar dig en natu­rup­plevelse utöver det van­li­ga. På Bergklint lever du i ett minst sagt natur- och havsnära läge på en helt egen ö och med en vidunderlig havsutsikt över Ålands hav. Ett alldeles eget paradis för dig som älskar naturen i kombination av hållbarhet och modern design som smälter in bland utskärsklipporna. Vi kallar det ett boende med primitiv lyx!

Huset består av ett rum med panoramafönster mot norr, ett integrerat kök med kyl, frys och gasspis, två sköna kontinentalsängar, en matplats för två, en braskamin för mys och värme. Runt huset finns en terrass mot väster, söder och öster där du alltid kan finna sol, skugga, vind eller lä. I anslutning finns ett utekök med gasolgrill och en matplats. Solpaneler ger den lilla el som behövs. Intill huset ligger det lilla servicehuset som innehåller mulltoa samt den vedeldade bastun. Kanot och flytvästar finns till förfogande.

Ön nås efter en kort båttur från bryggplatsen på fastlandssidan vid Långöjen där det även finns en parkering för bilen.

Fakta  
Boendeyta 22 kvm
Antal sovrum 1
Antal bäddar 2
Kök ja
Dusch nej
Vedeldad bastu ja
Mulltoa ja
Braskamin ja
WiFi nej
Avstånd bad 25 m
Avstånd Käringsund 8 km

Priser

MAJ-NOV Pris *  
  500 € 1 dygn
  + 200 € per extra dygn

* Båttransport ingår vid ankomst och avresa

Övriga tjänster  
Slutstädning Ingår
Sänglinne + handdukar / omgång Ingår
Extra båttransport 80€