Hyr stuga eller hus på Eckerö, Åland.

På Granbergs Gästhus är alla våra stugor väl utrustade med god standard och ligger i närheten av Käringsund. På Granbergs Gästhem kan du hyra dubbelrum, ett prisvärt boende i lantlig idyll 1,5 km från Käringsund…

BAGARSTUGAN

Huset hörde till en gammal anrik gård som byggdes till Eckerös första postmästare på 1800-talet. Huset ligger i en barnvänlig och lugn, bilfri miljö och från terrassen kan du se vildsvin, hjortar, lamor, höns och ankor.

Prisex. 2 dygn 540€ / vecka 1080€

HÄRBRET

Vill du uppleva något riktigt annorlunda kan du bo i Härbret – ett nyrenoverat, mysigt vinterbonat hus i två våningar, 500 m från Storby centrum. Från terrassen syns vilthägnet med vildsvin, hjortar och lamor.

Prisex. 2 dygn 420€ / vecka 890€

LILLA TORPET

Vårt senaste tillskott är det nyrenoverade ”Lilla Torpet” i Storby. Det lilla torpet är mysigt och erbjuder all modern komfort för två personer och ligger lugnt och avskilt på en lummig tomt omgivet av en syrénhäck.

Prisex. 2 dygn 240€ / vecka 690€
Fyrvaktarstugan

FYRVAKTARSTUGAN

Här, mitt i Käringsund, bodde förr fyrvaktarfamiljen med en hänförande utsikt över Käringsundinloppet och havet. Det vinterbonade huset erbjuder 160 kvm våningsyta i två plan med stor gård.

Prisex. 2 dygn 640€ / vecka 1280€

FIRST LADY

Granne med Fyrvaktarstugan, mitt i Käringsund med perfekt utsikt över havet ligger nybyggda First Lady. 180 kvm i två våningar. Stor, delvis inglasad, terrass som vetter mot söder och väster.

Prisex. 2 dygn 1200€ / vecka 2100€

LÅNGÖJEN

Långöjen är vårt lyxhus med fantastisk utsikt över Ålands hav. Huset ligger längst ut på en halvö på nordvästra Eckerö, 8 km från Käringsund. Halvön är 55 ha stor och till huset hör en 2,7 km privat strandlinje.

Prisex. 2 dygn 1800€ / vecka 3400€

GRANBERGS GÄSTHEM

På Granbergs Gästhem bor du mitt på landet men ändå nära service och butiker. Till Käringsund är det ca 1500 m. Där finns bland annat långgrund sandstrand, vackra klipphällar, bastu, minigolf, tennisbana, café och restauranger.

Pris från 80€ / dubbelrum & dygn

BERGKLINT

Söker du något alldeles extra? Då är du varmt välkommen till vårt senaste projekt – eremitstugan Bergklint, på en egen ö med havsutsikt i alla fyra väderstreck.Här finns inget rin­nande vat­ten och endast sparsamt med el, i stäl­let vän­tar dig en natu­rup­plevelse utöver det van­li­ga. På Bergklint lever du i ett minst sagt natur- och havsnära läge på en helt egen ö och med en vidunderlig havsutsikt över Ålands hav. Ett alldeles eget paradis för dig som älskar naturen i kombination av hållbarhet och modern design som smälter in bland utskärsklipporna. Vi kallar det ett boende med primitiv lyx!

Prisex. 2 dygn 700€