Granbergs Gästhem

Prisvärt boende i hjärtat av Eckerö.

Söker du ett prisvärt boendealternativ mitt i hjärtat av Eckerö så kan vi erbjuda övernattning i vårt populära gästhem. Gästhemmet ligger i en lugn och lantlig miljö och är helt utan genomfartstrafik.
Gästhemmet är ursprungligen en bondgård som har genomgått en helrenovering. Här bor du mitt bland höns och ankor och alldeles intill ett vilthägn med bl a hjortar och lamor. På Granbergs Gästhem bor man mitt på landet men har ändå nära till service och restauranger.
Ner till Käringsund och havet är det ca 1500 m. Där finns bland annat en långgrund sandstrand som är särskilt populär bland våra yngre gäster, viltsafari, bastu, minigolf, tennisbana, café, restaurang och gastropub.

Gästhemmet har fem funktionellt inredda dubbelrum där sänglinne och städning ingår. I gemensamma utrymmen finns ett fullt utrustat kök för självhushåll och matplats med TV. Här finns även två fräscha toaletter samt dusch. Tillgång till WiFi. På gården finns utemöbler och grill.

Om ni inte vill ordna med frukosten själva så erbjuder Käringsund Resort, 1,5 km från gästhemmet, en skärgårdsfrukostbuffé under högsäsongen 25.06.-08.08.2021 kl.08:00-10:00 mån-lör. Pris 11€/ vuxen.

Fakta
Antal sovrum 5
Antal bäddar 10
Kök Gemensamt
Dusch 1 gemensam
Bastu NEJ
WC 2 gemensamma
Öppen spis NEJ
WiFi JA
Avstånd bad 1,5 km
Avstånd Käringsund 1,5 km

Priser

Per dubbelrum och dygn 68 €
Rabatt vid vistelser längre än två nätter. Kontakta oss för pris.
Övriga tjänster
Slutstädning ingår
Sänglinne + handdukar / omgång ingår