Hyr stuga eller hus på Eckerö, Åland.

Alla våra stugor är väl utrustade med god standard och ligger i närheten av Käringsund. På Granbergs Gästhem kan du hyra dubbelrum, ett prisvärt boende i lantlig idyll 1,5 km från Käringsund…

BAGARSTUGAN

Huset hörde till en gammal anrik gård som byggdes till Eckerös första postmästare på 1800-talet. Huset ligger i en barnvänlig och lugn, bilfri miljö och från terrassen kan du se vildsvin, hjortar, lamor, höns och ankor.

Pris från 220 € / dygn

HÄRBRET

Vill du uppleva något riktigt annorlunda kan du bo i Härbret – ett nyrenoverat, mysigt vinterbonat hus i två våningar, 500 m från Storby centrum. Från terrassen syns vilthägnet med vildsvin, hjortar och lamor.

Pris från 180 € / dygn

LILLA TORPET

Vårt senaste tillskott är det nyrenoverade ”Lilla Torpet” i Storby. Det lilla torpet är mysigt och erbjuder all modern komfort för två personer och ligger lugnt och avskilt på en lummig tomt omgivet av en syrénhäck.

Pris från 90 € / dygn

FYRVAKTARSTUGAN

Här, mitt i Käringsund, bodde förr fyrvaktarfamiljen med en hänförande utsikt över Käringsundinloppet och havet. Det vinterbonade huset erbjuder 160 kvm våningsyta i två plan med stor gård.

Pris från 300 € / dygn

FIRST LADY

Granne med Fyrvaktarstugan, mitt i Käringsund med perfekt utsikt över havet ligger nybyggda First Lady. 180 kvm i två våningar. Stor, delvis inglasad, terrass som vetter mot söder och väster.

Pris från 600 € / dygn

LÅNGÖJEN

Långöjen är vårt lyxhus med fantastisk utsikt över Ålands hav. Huset ligger längst ut på en halvö på nordvästra Eckerö, 8 km från Käringsund. Halvön är 55 ha stor och till huset hör en 2,7 km privat strandlinje.

Pris fr 3100 € / vecka. 900 € / dygn

GRANBERGS GÄSTHEM

På Granbergs Gästhem bor du mitt på landet men ändå nära service och butiker. Till Käringsund är det ca 1500 m. Där finns bland annat långgrund sandstrand, vackra klipphällar, bastu, minigolf, tennisbana, café och restauranger.

Pris från 53 € / dubbelrum & dygn